rekrykuva

Uusi rekrysivusto avattu, katso avoimet työpaikat

Kaikkien aikojen tapahtumakesä on tulossa ja sinä voit olla tärkeä osa sitä!

Rajupaja ja RMC Light & Sound ovat yhdessä Suomen johtavia tapahtumatekniikan ammattilaisia. Palvelemme aina tapahtumatekniikan suunnittelusta toteutukseen ja asiakkaitamme ovat sekä kotimaiset että kansainväliset yritykset ja brändit.

Nyt timanttiseen joukkoomme tarvitaan uusia kovia tekijöitä, joilla on asenne kohdallaan ja kokemusta tapahtuma-alalta. Katso avoimet työpaikat ja laita heti hakemusta! Paikat täytetään sitä mukaa, kun löytyy hyvä tekijä.

Tapahtumatekniikan töihin Turkuun?

Tällä hetkellä Turkuun on haussa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen myyntipäällikkö, kuvatekniikan osastopäällikkö, tekninen suunnittelija ja tekninen tuottaja:

Myyntipäällikkönä vastaat tapahtumatekniikan myynnistä niin uusille kuin nykyisillekin asiakkaillemme. Lisäksi toimenkuvaasi kuuluu asiakassuhteiden kokonaisvaltainen hoitaminen. Työtä voit tehdä myös Vantaalta käsin, kunhan olet valmis matkustamaan.

Kuvatekniikan osastopäällikkönä olet osa tuotantotiimiä ja vastaat kuvatekniikan ylläpidosta, suunnittelusta, koordinoinnista ja kehittämisestä.

Teknisenä suunnittelijana omaat kokemusta erityisesti ääni-, valo- ja videojärjestelmistä sekä tuotannonohjausjärjestelmistä. Lisäksi sinulla on laaja kokemus tapahtuma-alalta sekä asenne ja asiakaspalveluhenkisyys kohdillaan.

Teknisenä tuottajana ymmärrät huolellisen suunnittelun ja resursoinnin tärkeyden sekä hallitset hyvin isojakin kokonaisuuksia. Voit olla taustaltasi esimerkiksi teknikko.

Vaiko sittenkin töihin Vantaalle?

Vantaalle haemme tällä hetkellä ääniteknikkoa, teknistä suunnittelijaa (valo), varastotyöntekijää ja myyntipäällikköä (ks. ylempi esittely):

Ääniteknikkona sinulla tulisi olla sekä teknistä että tuotannollista osaamista erilaisten tapahtumien ääniteknisistä toteutuksista. Olet lisäksi käytännön tyyppi, joka hallitsee sekä varastossa että kentällä tapahtuvan työn.

Teknisenä suunnittelijana sinulla tulisi olla näkemystä erityisesti valosuunnittelusta. Ymmärrät suunnittelun merkityksen tuotannon ja toteutuksen kannalta, sekä etenkin turvallisuuteen liittyvät näkökulmat.

Varastotyöntekijänä työtehtäviisi kuuluu yrityksen varastotilojen toimivuudesta ja järjestyksestä huolehtiminen. Toivomme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta varastotyöskentelystä, mutta sen ei tarvitse olla juuri tapahtuma-alalta – työkokemusta tärkeämpää on halu oppia sekä reipas ja positiivinen asenne työtä kohtaan!

Viimeisimmät artikkelit

Sami Heikkilän henkilökuva.

Rajupajalle uusi tuotantojohtaja

Sami Heikkilästä Rajupajan tuotantojohtaja Rajupaja ylpeänä toivottaa tervetulleeksi tiimiin Sami Heikkilän, joka aloittaa Turussa tuotantojohtajana. Pitkään Turun alueella vaikuttanut Sami omaa vankan kokemuksen alalta ja

Lue lisää
Kaksi näyttöä ja teksti "Uudet kotisivut ja uusia työntekijöitä".

Uudet kotisivut ja uusia työntekijöitä

Tervetuloa uusille sivuillemme! Kesän aikana on tapahtunut paljon hyviä asioita: päivitimme kotisivumme ja olemme tehneet monta erinomaista uutta rekrytointia. Kotisivut tehtiin yhteistyössä turkulaisen Sivustamon kanssa

Lue lisää
tapahtumassa koristeita pöydällä

Yrityksen pikkujoulut ja muut syksyn yritystapahtumat

Palkitse yrityksesi henkilökunta järjestämällä unohtumattomat yrityksen pikkujoulut tai joulujuhlat! Me Rajupajalla toteutamme juhliesi ääni- ja valotekniikan sekä yhdessä Vuokrakalusteen kanssa toimitamme juhlakalustuksen ja koristeet.

Halutessasi toteutamme myös etäpikkujoulut tai hybridimallin juhlat, jossa osa yrityksestäsi on paikan päällä.

Lue lisää
Teknikko

Wanted: Kuvatekniikan osastopäällikkö

Rajupaja Oy on yksi Suomen johtavista tapahtumatekniikan ammattilaisista. Asiakkaitamme ovat sekä kotimaiset että kansainväliset yritykset ja brändit. Asiakasyritystemme kanssa pitkään jatkunut hyvä yhteistyö on paras

Lue lisää

Otavamedia ja Rajupaja yhteistyöhön

Otavamedia ja Rajupaja ovat sopineet yhteistyöstä streaming- ja webcast-palvelujen tuottamisessa. Yhteistyön tarkoituksena on toteuttaa Otavamedian ja Rajupajan asiakkaille yhä monipuolisempia virtuaali- ja tapahtumatuotantoja. Lue lisää!

Lue lisää