rekrykuva

Uusi rekrysivusto avattu, katso avoimet työpaikat

Kaikkien aikojen tapahtumakesä on tulossa ja sinä voit olla tärkeä osa sitä!

Rajupaja ja RMC Light & Sound ovat yhdessä Suomen johtavia tapahtumatekniikan ammattilaisia. Palvelemme aina tapahtumatekniikan suunnittelusta toteutukseen ja asiakkaitamme ovat sekä kotimaiset että kansainväliset yritykset ja brändit.

Nyt timanttiseen joukkoomme tarvitaan uusia kovia tekijöitä, joilla on asenne kohdallaan ja kokemusta tapahtuma-alalta. Katso avoimet työpaikat ja laita heti hakemusta! Paikat täytetään sitä mukaa, kun löytyy hyvä tekijä.

Tapahtumatekniikan töihin Turkuun?

Tällä hetkellä Turkuun on haussa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen myyntipäällikkö, kuvatekniikan osastopäällikkö, tekninen suunnittelija ja tekninen tuottaja:

Myyntipäällikkönä vastaat tapahtumatekniikan myynnistä niin uusille kuin nykyisillekin asiakkaillemme. Lisäksi toimenkuvaasi kuuluu asiakassuhteiden kokonaisvaltainen hoitaminen. Työtä voit tehdä myös Vantaalta käsin, kunhan olet valmis matkustamaan.

Kuvatekniikan osastopäällikkönä olet osa tuotantotiimiä ja vastaat kuvatekniikan ylläpidosta, suunnittelusta, koordinoinnista ja kehittämisestä.

Teknisenä suunnittelijana omaat kokemusta erityisesti ääni-, valo- ja videojärjestelmistä sekä tuotannonohjausjärjestelmistä. Lisäksi sinulla on laaja kokemus tapahtuma-alalta sekä asenne ja asiakaspalveluhenkisyys kohdillaan.

Teknisenä tuottajana ymmärrät huolellisen suunnittelun ja resursoinnin tärkeyden sekä hallitset hyvin isojakin kokonaisuuksia. Voit olla taustaltasi esimerkiksi teknikko.

Vaiko sittenkin töihin Vantaalle?

Vantaalle haemme tällä hetkellä ääniteknikkoa, teknistä suunnittelijaa (valo), varastotyöntekijää ja myyntipäällikköä (ks. ylempi esittely):

Ääniteknikkona sinulla tulisi olla sekä teknistä että tuotannollista osaamista erilaisten tapahtumien ääniteknisistä toteutuksista. Olet lisäksi käytännön tyyppi, joka hallitsee sekä varastossa että kentällä tapahtuvan työn.

Teknisenä suunnittelijana sinulla tulisi olla näkemystä erityisesti valosuunnittelusta. Ymmärrät suunnittelun merkityksen tuotannon ja toteutuksen kannalta, sekä etenkin turvallisuuteen liittyvät näkökulmat.

Varastotyöntekijänä työtehtäviisi kuuluu yrityksen varastotilojen toimivuudesta ja järjestyksestä huolehtiminen. Toivomme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta varastotyöskentelystä, mutta sen ei tarvitse olla juuri tapahtuma-alalta – työkokemusta tärkeämpää on halu oppia sekä reipas ja positiivinen asenne työtä kohtaan!

Viimeisimmät artikkelit

Palloliitto ja Rajupaja yhteistyöhön

Rajupaja ja Palloliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen vuosille 2023–2025.  Palloliitto toimii suomalaisen jalkapallon ja futsalin kattojärjestönä ja heidän tärkeä tavoitteensa on tarjota jalkapalloa jokaiselle. Palloliitto on

Lue lisää