Yrittäjyyden juhlintaa yhteistyössä

Varsinais-Suomen Yrittäjät juhlivat vuotuista gaalaansa Turun Messukeskuksessa joulukuun alussa. Tapahtuman pitkäaikaisena kumppanina Rajupaja vastasi jälleen tapahtuman tekniikasta ja visuaalisesta ilmeestä, valoista videoihin ja äänestä lavatapahtumiin.

 

Gaalassa juhlittiin yrittäjyyttä ja palkittiin menestyneitä yrityksiä. Illan tarkoitus on tuoda vuosittain maakunnan yrittäjät yhteen, pitämään hauskaa ja viettämään upea ilta. Ohjelmassa olikin jälleen illallisen lisäksi loistavia esiintyjiä ja hedelmällisiä keskusteluja.

 

Gaala oli edellisten vuosien tapaan menestys, tänä vuonna ylittäen jopa järjestäjien odotukset. Osallistujamäärä oli kaikkien aikojen ennätys, ja gaalan ilme keräsi valtavasti kehuja osallistujilta. Tavoitteena onkin jatkaa gaalan perinnettä, ja saada ensi vuonnakin ihmisiä sankoin joukoin mukaan.

 

Varsinais-Suomen yrittäjien tapahtumakoordinaattori, ja gaalan juontanut Miia Kaerala kiitteli Rajupajan ylittäneen jälleen odotukset. Suuren kokonaisuuden organisoimista helpotti hänen kohdallaan erityisesti se, että asiointi onnistui yhden henkilön kanssa. Luonnollisesti toteutuksessa oli mukana myös Rajupajan kumppaniyrityksiä, mutta kaikki kommunikaatio kulki selkeästi ja helposti Rajupajan kautta.

Erittäin tärkeää osaa näyttelivät myöhemmin myös Rajupajan stage manager, joka piti juontajat ajan tasalla sekä tuottaja, joka huolehti, että kaikki toimii kuten pitää.
”Rajupajahan lopulta tekee aina enemmän kuin on sovittu ja auttaa kaikissa juoksevissa asioissa, mitä eteen tulee. Heidän kanssaan tulee tunne, että olemme tiimi, jonka kanssa tapahtumaa toteutetaan yhdessä eikä niin, että he ovat vain yksi palveluntuottaja.”

 

Järjestämisen pienenä haasteena on se, että gaalan tulee olla näyttävä ja juhlava, mutta samalla rento tapahtuma jossa pönötys on ehdottomasti kielletty. Asiakkaan toiveet huomioiden, ja pitkän kokemuksen tuoman näkemyksen avulla Rajupaja onnistuikin luomaan juuri halutut puitteet.

Gaalassa ollessa tai kuvia katsoessa, ei ehkä uskoisi upean tilan olevan Messukeskuksen C-halli.
Ilta oli menestys, mutta jätti kuitenkin yhden kysymyksen ilmoille:
Yli 900 henkeä 2017, nähdäänkö 2018 jo tuhannen ihmisen rajapyykin ylitys?

Sitä jännittäessä, ensi vuoteen!

 

Kuvat: McWhirtrer Photography