Esittelyssä virtuaalistudiot

Olemme tehneet virtuaalitapahtumien toteutuksen asiakkaillemme mahdollisimman helpoksi ja laadukkaaksi. Käytössämme on kolme huippuvarusteltua studiotilaa, Turussa, Espoossa ja Helsingissä. Tiloissa onnistuvat niin suuret kuin pienemmätkin digitaalisesti toteutettavat tilaisuudet. Pitkä kokemuksemme digitapahtumien parissa mahdollistaa teknisesti korkeatasoisen totetuksen. Tarvittaessa saat kauttamme kaiken, avaimet käteen -periaatteella. Pyydä tarjous!

ESPOON STUDIO

Espoon studio mahdollistaa vaikuttavan ja korkeatasoisen digitapahtuman toteutuksen. Studiossa hoituvat virtuaalisesti asiakastapaamiset, kokoukset tai tuotelanseeraukset.
Studion vakiokalustus ja -varustelu on huippuluokkaa ja tekninen osaaminen on vahvuutemme!
Tarjolla on niin valmiita pakettiratkaisuja kuin tarpeen mukaan räätälöintiäkin.

Tervetuloa tuloksellisiin kohtaamisiin!

Pyydä tarjous ja otamme yhteyttä:info@rajupaja.fi tai

Wirtaamo studio Koskenranta

Wirtaamo studio Koskenrannan idyllisessä maisemassa Helsingissä toteutuvat tehokkaasti niin striimaukset kuin hybriditkin.
Koskenrannan tiloissa tuotetaan kaikenkokoiset korkeatasoiset digitaaliset tilaisuudet. Virtuaalikohtaamisia varten suunniteltu studio antaa mahdollisuuden toteuttaa teknisesti korkealuokkainen tilaisuus asiakkaalle vaivattomasti.
Studion keskiössä on suuri led-seinäkokonaisuus, joka tarjoaa upeat visuaaliset mahdollisuudet.

Tapahtumakeskus Koskenranta on idyllinen kokous- ja tapahtumakeskus Helsingissä.

Tervetuloa toteuttamaan ikimuistoisia tilaisuuksia!
Pyydä tarjous ja otamme yhteyttä:info@rajupaja.fi tai www.rajupaja.fi

STUDIO TURUN MESSUKESKUS

Turun Messukeskuksen väljiin ja tapahtumia varten suunniteltuihin tiloihin toteutettu studiotila tarjoaa paikan niin suuriin kuin pieniin virtuaali- ja hybridituotantoihin.
Huolehdimme teknisen toteutuksen puolestasi tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella ja voit täysin keskittyä yleisöön tai asiakkaisiin!
Studiotilan lisäksi käytössä on halutessasi halli- ja kokoustilaa. Studion kalustus on ilmavan skandinaavinen ja tarjolla on myös runsaasti muita vaihtoehtoja. Erilaisilla mm. valaistus- ja led-ratkaisulla saamme luotua tilaisuuden luonteeseen sopivaa tunnelmaa.
Tervetuloa luomaan yhdessä digitaalisia elämyksiä!
Pyydä tarjous ja otamme yhteyttä: info@rajupaja.fi tai

Tutustu esitteeseen