Virtuaalitapahtumien järjestäminen

Livestriimien, webinaarien ja etäyrityspäivien tekniikka ja toteutus

Aiheuttaako virtuaalitapahtumien järjestäminen päänvaivaa? Rajupajan avulla järjestät onnistuneet verkkotapahtumat ja vie etätilaisuutesi uudelle tasolle! Kysy tarjous virtuaalitapahtuman järjestämisestä.

Tarjoamme huolettoman ja turvallisen tavan toteuttaa laadukkaat livelähetykset olipa kyseessä sitten kokous, tuotelanseeraus tai vaikkapa koulutustilaisuus. Olemme alan vahva ammattilainen jo vuodesta 2014.

Striimaus, webinaari tai livelähetys

Muotoja digitapahtuman toteutukseen on monia. Hoidamme livestriimit, webinaarit ja yritystapahtumat teknisesti ja sujuvasti joko studioistamme tai paikan päällä. Me Rajupajalla teemme onnistuneita tapahtumakokonaisuuksia sekä pienille että suurille toimijoille, joten kysy rohkeasti tarjous!

Yrityksen virkistyspäivät, kesäjuhlat, kick off -tapahtumat, pikkujoulut ja juhlagaalat järjestyvät vaivattomasti. Palvelut ja tekniikka mitoitetaan aina tilaisuuden sekä asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaan.

Olemme myös mukana monissa urheilutapahtumissa ja toimimme SM-kultaa 2021 voittaneen Rauman Lukon tapahtumatekniikan tuottajana. Lue lisää täältä!

Virtuaalitapahtumien järjestäminen on helppoa, kun käytettävissänne ovat korkeatasoiset studiotilat ja alan ammattilaiset. Studiomme löytyvät Espoosta, Turusta (Turun Messukeskus) ja Helsingistä (Wirtaamo studio Koskenranta).

Tutustu virtuaalistudioihin (pdf)

Miksi kannattaa valita juuri meidät:

  • meillä on kokemusta sekä suurista että pienemmistä tapahtumista,
  • saatte käyttöönne korkeatasoiset studiotilat Helsingissä, Espoossa ja Turussa,
  • tapahtumanne järjestää alan osaavimmat ammattilaiset ja
  • saatte valaistuksen, äänentoiston, esiintymislavat, led-seinät, laitteet ja esiintyjät saman katon alta.

Laita meille viestiä ja tarjouspyyntöä esimerkiksi alla olevan lomakkeen kautta. Kerro viestissäsi, minkälaista tapahtumaa olet järjestämässä, milloin tapahtuma olisi ja mitä palveluita tarvitsette. Voit toki myös soittaa meille, yhteystiedot löytyvät täältä.

Ota yhteyttä

    Voit valita yhden tai useamman vaihtoehdon.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.