Yritystapahtumat ja seminaarit

Onnistunut yritystapahtuma on huolella mietitty ja yleisöään innostava kokonaisuus. Me autamme tilaisuutesi suunnittelussa ja toteutuksessa vahvalla tapahtumatekniikan osaamisellamme. Järjestämme tilaisuuksia aina seminaareista koulutuksiin ja kick off -tilaisuuksista yrityksen pikkujouluihin, joten vain mielikuvitus on rajana! Tilaisuutesi sujuvasta kulusta vastaavat osaavat ammattilaisemme ja käytämme aina alan parhaimpiin kuuluvia laitteita ja tekniikkaa. Toteutamme messujen kaltaisia isoja tilaisuuksia ja pienempiä yritystapahtumia, eli kysy rohkeasti tarjous!

Perinteinen vai virtuaalinen yritystapahtuma

Onko kyseessä perinteinen livetilaisuus, virtuaalinen yritystapahtuma vai jotain näiden väliltä, eli niin kutsuttu hybriditapahtuma? Olemme Rajupajalla järjestäneet kansainvälisiäkin yritystilaisuuksia, joissa osa kutsutuista on ollut etäyhteyden päässä. Esimerkiksi tuotelanseeraus, seminaari tai yhtiökokous on vaivatonta järjestää netin välityksellä tapahtuma-alustallamme.

Näin järjestät onnistuneen yritystilaisuuden

Helpota omaa työtäsi valitsemalla tapahtumatekniikan kumppani, jolta saat kaiken tarvittavan tilaisuuteesi! Me Rajupajalla tunnemme tapahtuma-alan kuin omat taskumme ja toteutamme tilaisuuteesi ääni- ja valotekniikan sekä puhujakorokkeet ja esiintymislavat. Tapahtumasi on mahdollista striimata etäyhteydellä ja tallentaa esimerkiksi after movie -videota varten.

Tarvittaessa autamme myös löytämään tilaisuuteesi sopivat esiintyjät, DJ:t ja juontajat sekä hoidamme tapahtumapaikan kalustuksen. Lisäksi otamme huomioon terveysturvallisuuden esimerkiksi kalusteiden sijoittelulla, tilanjakajilla ja vuokraamalla käsidesiautomaatteja. Sinun ei siis tarvitse kuin nauttia tapahtumastasi ja antaa ammattilaisten hoitaa sen tekninen puoli. Ota yhteyttä ja kysy tarkempi tarjous!