Yritys

Rajupaja on tapahtumatuotantoon, esitystekniikkaan ja ohjelmapalveluihin erikoistunut yritys. Rajupaja Oy perustettiin Turussa vuonna 2014 kahden vakiintuneen tapahtumatuotantoyrityksen fuusioituessa. Ydintoimintaamme on esitystekniikan vuokraus ja tapahtumien tuotanto Avaimet käteen -periaatteella. Ohjelmatoimintamme käsittää laajan verkoston dj:tä, bändejä ja karaokepalvelut.

Tuotamme nykyään myös monipuolisia videopalveluita tytäryhtiömme RajuLiven kautta. Saat Rajupajalta jatkossa siis myös tapahtumakuvauksen, jälkivideot ja yritysvideot.

Perustamisensa jälkeen Rajupaja on laajentunut voimakkaasti koko Varsinais-Suomen alueella. Menestyksemme avain on ollut ennen kaikkea laadukas palvelu, asiakkaiden kuunteleminen ja jatkuva toimintamme kehittäminen.

Teemme koko ajan investointeja alan parhaimpiin laitteisiin ja pidämme huolta, että tekniikkamme on toimivaa ja tehokasta. Tämä tarkoittaa asiakkaillemme, että mikrofonit toimivat, tapahtumien valaistus on näyttävä ja äänet kuulostavat hyvältä. Uskomme, että tapahtumatekniikan tarkoitus on pohjimmaltaan luoda yleisölle ja vieraille vaikuttava ja unohtumaton elämys.

Rajupajalla työskentelee tällä hetkellä 4 kokopäiväistä tapahtumatuotannon ammattilaista ja lisäksi työllistämme mittavan joukon luottohenkilöstöä valo- ja äänimiehistä tiskijukkiin ympäri Suomea.