Sarjakuvahahmo pelaamassa salibandya sekä Classicin ja Rajupajan logot.

Classic ja Rajupaja yhteistyöhön – Tavoitteena maailman hienoin salibandyshow

Ideaparkin Bläk Boks on ainutlaatuinen uuden ajan tapahtuma-areena, jossa hyödynnetään digitalisoinnin mahdollisuuksia monipuolisesti. Poikkeuksellisen näyttö-, valo- ja äänitekniikan ansiosta nimensä mukaisesti Bläk Boksin lähes kokonaan mustaan tilaan voidaan luoda ainutlaatuisen vahva salibandyelämys. Classic Familyn F-liigajoukkueet aloittavat kauden 2021–2022 uudessa upeassa kodissaan syksyllä.

Classicin ottelutapahtuman teknisestä showtuotannosta tulee vastaamaan Rajupaja. Rajupaja on yksi Suomen merkittävimmistä tapahtumatekniikan yrityksistä, jolla on vyöllään monien isojen urheilu- ja ottelutapahtumien toteutuksia.

Classicin toiminnanjohtaja Pasi Peltola toteaa, että on hienoa saada Rajupaja kumppaniksi:

 ”Rajupajalla on todella kovia näyttöjä erilaisten ottelutapahtumien ja urheilukisojen parista, joten odotan yhteistyötä todella paljon.”

Rajupajan toimitusjohtaja Jani Rokala odottaa myös innolla yhteistyötä Suomen menestyksekkäimmän salibandyseuran kanssa. ”Haluamme tehdä Classicin ottelutapahtumista elämyksiä yleisölle ja tavoitteenamme on tietenkin yhdessä toteuttaa maailman hienoin salibandyshow”, Rokala kertoo.

Yhteydenotot:

Pasi Peltola, Classic Family
Toiminnanjohtaja
050 520 9766
toimisto@scclassic.com

Jani Rokala, Rajupaja Oy
Toimitusjohtaja
0400 856 329
jani.rokala@rajupaja.fi

Viimeisimmät artikkelit

Sami Heikkilän henkilökuva.

Rajupajalle uusi tuotantojohtaja

Sami Heikkilästä Rajupajan tuotantojohtaja Rajupaja ylpeänä toivottaa tervetulleeksi tiimiin Sami Heikkilän, joka aloittaa Turussa tuotantojohtajana. Pitkään Turun alueella vaikuttanut Sami omaa vankan kokemuksen alalta ja

Lue lisää
Kaksi näyttöä ja teksti "Uudet kotisivut ja uusia työntekijöitä".

Uudet kotisivut ja uusia työntekijöitä

Tervetuloa uusille sivuillemme! Kesän aikana on tapahtunut paljon hyviä asioita: päivitimme kotisivumme ja olemme tehneet monta erinomaista uutta rekrytointia. Kotisivut tehtiin yhteistyössä turkulaisen Sivustamon kanssa

Lue lisää
tapahtumassa koristeita pöydällä

Yrityksen pikkujoulut ja muut syksyn yritystapahtumat

Palkitse yrityksesi henkilökunta järjestämällä unohtumattomat yrityksen pikkujoulut tai joulujuhlat! Me Rajupajalla toteutamme juhliesi ääni- ja valotekniikan sekä yhdessä Vuokrakalusteen kanssa toimitamme juhlakalustuksen ja koristeet.

Halutessasi toteutamme myös etäpikkujoulut tai hybridimallin juhlat, jossa osa yrityksestäsi on paikan päällä.

Lue lisää
Teknikko

Wanted: Kuvatekniikan osastopäällikkö

Rajupaja Oy on yksi Suomen johtavista tapahtumatekniikan ammattilaisista. Asiakkaitamme ovat sekä kotimaiset että kansainväliset yritykset ja brändit. Asiakasyritystemme kanssa pitkään jatkunut hyvä yhteistyö on paras

Lue lisää

Otavamedia ja Rajupaja yhteistyöhön

Otavamedia ja Rajupaja ovat sopineet yhteistyöstä streaming- ja webcast-palvelujen tuottamisessa. Yhteistyön tarkoituksena on toteuttaa Otavamedian ja Rajupajan asiakkaille yhä monipuolisempia virtuaali- ja tapahtumatuotantoja. Lue lisää!

Lue lisää