Palloliitto ja Rajupaja yhteistyöhön

Rajupaja ja Palloliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen vuosille 2023–2025. 

Palloliitto toimii suomalaisen jalkapallon ja futsalin kattojärjestönä ja heidän tärkeä tavoitteensa on tarjota jalkapalloa jokaiselle. Palloliitto on merkittävä tapahtumajärjestäjä, joka järjestää vuosittain kymmeniä tapahtumia. Rajupajalla on suuri rooli erityisesti A-maajoukkueiden kotiotteluiden tapahtumajärjestelyissä. 

Palloliitto ja Rajupaja ovat tehneet jo aiemmin yhteistyötä esimerkiksi Huuhkajien kotiotteluissa. Nyt yhteistyö syvenee sopimuksella, joka tekee Rajupajasta Palloliiton virallisen tapahtumatekniikan kumppanin. 

– Laadukkaasti toteutettua valoa, ääntä ja kuvaa tarvitaan isoissa tapahtumissa. Meillä on hyviä kokemuksia toiminnasta Rajupajan kanssa. On hienoa jatkaa ja kasvattaa yhteistyötä uuden sopimuksen myötä, Palloliiton tapahtumatoiminnon päällikkö Kalle Marttinen sanoo. 

Rajupaja on yksi Suomen suurimmista tapahtumatekniikan toimijoista, jolla on pitkä kokemus festivaaleista, gaaloista, seminaareista ja urheilutapahtumista. Vuonna 2014 perustettu turkulaislähtöinen yritys on innolla mukana kehittämässä suomalaista jalkapalloa ja futsalia ja niiden tapahtumia. 

– Palloliitto tekee arvokasta työtä suomalaisen jalkapallon eteen ja on mahtavaa olla virallisena kumppanina mukana toteuttamassa heidän missiotaan tämän Suomen harrastetuimman joukkuelajin parissa, sekä antamaan oma panoksemme lajille toimittamalla Palloliiton tapahtumiin laadukas tapahtumatekniikka kolmivuotisen yhteistyösopimuksemme myötä, toteaa Rajupajan toimitusjohtaja Jani Rokala.

Lisätiedot: 

Rajupaja

Jani Rokala, Toimitusjohtaja

0400856329

jani.rokala@rajupaja.fi 

 

Suomen Palloliitto

Kalle Marttinen, Tapahtumatoiminnon päällikkö

0408235273

kalle.marttinen@palloliitto.fi

Viimeisimmät artikkelit