RMC Light & Sound nimenä taka-alalle, toimimme jatkossa osana Rajupajaa

Toukokuussa 2022 tehdyn liiketoimintakaupan myötä RMC Light & Sound Oy:n liiketoiminta ja brändi siirtyivät Rajupajalle. Liiketoimintakaupalla Rajupaja tukevoitti jalansijaansa entisestään pääkaupunkiseudulla ja on kaupan myötä yksi maan suurimmista tapahtumatekniikan toimijoista. Loppuvuoden aikana olemme keskittyneet yhdistämään toimintojamme toimipisteidemme välillä Turussa, Vantaalla ja Jyväskylässä, jotta voimme vastata asiakkaidemme kasvaviin tarpeisiin entistä paremmin.

1.1.2023 RMC Light & Sound nimenä jää taka-alalle ja toimimme jatkossa yhden ja saman Rajupaja -brändin alla. Rajupajan Vantaan toimipisteemme tuttu ja palvelualtis henkilökunta palvelee Teitä jatkossakin yhtä suurella sydämellä ja vahvalla ammattitaidolla, eikä nimenvaihdoksella ole vaikutuksia liiketoimintoihimme – laatu ja palveluasenne ovat tulevaisuudessakin tavaramerkkimme.

Tavoitat meidät edelleen samasta osoitteesta Vantaalta,

Mestarintie 8 B 

01730 Vantaa

020 762 2433

info@rajupaja.fi

Rajupajan toimitusjohtaja Jani Rokala on yhdistymisestä innoissaan.

“RMC:n nimi on vuosien ajan ollut lupaus korkeasta laadusta. RMC:n nimen nyt sivuun jättäminen on kuitenkin tarkoin harkittu päätös ja osa isompaa strategiaamme. Määrätietoinen työ on tehnyt Rajupajasta tunnetun, arvostetun ja luotettavan tapahtumatekniikan toimittajan. Voimme nyt keskittyä tämän työn jatkamiseen entistä tehokkaammin yhdellä brändillä.”

Kiitämme asiakkaitamme, sekä yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta ja suuntaamme innokkaina katseet vuoteen 2023!

Viimeisimmät artikkelit