tapahtumassa koristeita pöydällä

Yrityksen pikkujoulut ja muut syksyn yritystapahtumat

Pikkujoulut live-, hybridi- tai virtuaalitapahtumana

Palkitse henkilökunta järjestämällä unohtumattomat yrityksen pikkujoulut, syyskokous tai joulujuhlat! Me Rajupajalla toteutamme juhliesi kuva-, ääni- ja valotekniikan sekä toimitamme juhlakalustuksen ja koristeet. Halutessasi toteutamme myös etäpikkujoulut tai hybridimallin juhlat, jossa osa yrityksestäsi on paikan päällä ja osa etäyhteyden päässä.

Toteuta teknisesti astetta näyttävämmät yritysjuhlat meidän kanssamme!

joulupukki tanssii yrityksen pikkujouluissa

Uskaltaako jo pitää yrityksen pikkujoulut livenä, niin että tapaisi taas ihmisiä?

Meillä on pitkä kokemus turvallisten tapahtumien järjestämisestä ja esimerkiksi kalusteiden sijoittelulla pystymme ohjaamaan ihmisiä liikkumaan tapahtumassasi turvallisesti ja turvavälejä noudattaen. Meiltä saat lisäksi vuokrattua käsidesiautomaatteja, kulunohjaimia ja sermejä.

Jos kuitenkin haluat vielä pitää enemmän etäisyyttä, niin suosittelemme järjestämään tilaisuuden hybridi- tai virtuaalitapahtumana.

Toteutustapoja on monia – anna meidän auttaa!

Onnistuneet pikkujoulut voivat olla myös virtuaaliset juhlat. Kutsu porukka koolle, valitse kokenut puhuja vetämään tilaisuutta ja anna Rajupajan hoitaa tapahtuman tekninen puoli. Meillä on osaamista toteuttaa teknisesti jopa usean sadan ihmisen virtuaali- tai hybriditapahtuma.

Rajupajalla virtuaalitapahtumat toteutetaan useimmiten LiveKatsomo-alustalla. LiveKatsomo sopii todella hyvin striimien, webinaarien, hybriditapahtumien ja muiden digitapahtumien toteuttamiseen. Alusta voidaan kustomoida halutuin visuaalisin ilmein ja tarvittaessa suojata kirjautumisnäkymällä. Lue blogiartikkelistamme lisää erilaisista tavoista toteuttaa virtuaalitapahtuma!

Kerro meille minkälaiset yritysjuhlat haluat järjestää ja me räätälöimme yrityksellesi sopivan tarjouksen. 

 

Jaa somessa!

Viimeisimmät artikkelit

Sami Heikkilän henkilökuva.

Rajupajalle uusi tuotantojohtaja

Sami Heikkilästä Rajupajan tuotantojohtaja Rajupaja ylpeänä toivottaa tervetulleeksi tiimiin Sami Heikkilän, joka aloittaa Turussa tuotantojohtajana. Pitkään Turun alueella vaikuttanut Sami omaa vankan kokemuksen alalta ja

Lue lisää
Kaksi näyttöä ja teksti "Uudet kotisivut ja uusia työntekijöitä".

Uudet kotisivut ja uusia työntekijöitä

Tervetuloa uusille sivuillemme! Kesän aikana on tapahtunut paljon hyviä asioita: päivitimme kotisivumme ja olemme tehneet monta erinomaista uutta rekrytointia. Kotisivut tehtiin yhteistyössä turkulaisen Sivustamon kanssa

Lue lisää
Teknikko

Wanted: Kuvatekniikan osastopäällikkö

Rajupaja Oy on yksi Suomen johtavista tapahtumatekniikan ammattilaisista. Asiakkaitamme ovat sekä kotimaiset että kansainväliset yritykset ja brändit. Asiakasyritystemme kanssa pitkään jatkunut hyvä yhteistyö on paras

Lue lisää

Otavamedia ja Rajupaja yhteistyöhön

Otavamedia ja Rajupaja ovat sopineet yhteistyöstä streaming- ja webcast-palvelujen tuottamisessa. Yhteistyön tarkoituksena on toteuttaa Otavamedian ja Rajupajan asiakkaille yhä monipuolisempia virtuaali- ja tapahtumatuotantoja. Lue lisää!

Lue lisää