tapahtumassa koristeita pöydällä

Yrityksen pikkujoulut ja muut syksyn yritystapahtumat

Pikkujoulut live-, hybridi- tai virtuaalitapahtumana

Palkitse henkilökunta järjestämällä unohtumattomat yrityksen pikkujoulut, syyskokous tai joulujuhlat! Me Rajupajalla toteutamme juhliesi kuva-, ääni- ja valotekniikan sekä toimitamme juhlakalustuksen ja koristeet. Halutessasi toteutamme myös etäpikkujoulut tai hybridimallin juhlat, jossa osa yrityksestäsi on paikan päällä ja osa etäyhteyden päässä.

Toteuta teknisesti astetta näyttävämmät yritysjuhlat meidän kanssamme!

joulupukki tanssii yrityksen pikkujouluissa

Uskaltaako jo pitää yrityksen pikkujoulut livenä, niin että tapaisi taas ihmisiä?

Meillä on pitkä kokemus turvallisten tapahtumien järjestämisestä ja esimerkiksi kalusteiden sijoittelulla pystymme ohjaamaan ihmisiä liikkumaan tapahtumassasi turvallisesti ja turvavälejä noudattaen. Meiltä saat lisäksi vuokrattua käsidesiautomaatteja, kulunohjaimia ja sermejä.

Jos kuitenkin haluat vielä pitää enemmän etäisyyttä, niin suosittelemme järjestämään tilaisuuden hybridi- tai virtuaalitapahtumana.

Toteutustapoja on monia – anna meidän auttaa!

Onnistuneet pikkujoulut voivat olla myös virtuaaliset juhlat. Kutsu porukka koolle, valitse kokenut puhuja vetämään tilaisuutta ja anna Rajupajan hoitaa tapahtuman tekninen puoli. Meillä on osaamista toteuttaa teknisesti jopa usean sadan ihmisen virtuaali- tai hybriditapahtuma.

Rajupajalla virtuaalitapahtumat toteutetaan useimmiten LiveKatsomo-alustalla. LiveKatsomo sopii todella hyvin striimien, webinaarien, hybriditapahtumien ja muiden digitapahtumien toteuttamiseen. Alusta voidaan kustomoida halutuin visuaalisin ilmein ja tarvittaessa suojata kirjautumisnäkymällä. Lue blogiartikkelistamme lisää erilaisista tavoista toteuttaa virtuaalitapahtuma!

Kerro meille minkälaiset yritysjuhlat haluat järjestää ja me räätälöimme yrityksellesi sopivan tarjouksen. 

 

Jaa somessa!

Viimeisimmät artikkelit