Rajupaja jatkaa vauhdikasta kasvuaan yrityskaupan myötä

Tapahtumatekniikan ammattilainen Rajupaja vahvistaa entisestään asemaansa pääkaupunkiseudulla maaliskuussa solmitun liiketoimintakaupan myötä. Kauppa tekee Rajupajasta yhden Suomen suurimmista kotimaisessa omistuksessa olevista tapahtuma-alan toimijoista.

Maaliskuussa vahvistetulla kaupalla, Rajupaja Oy ostaa kotimaisen Broadway Finland Oy:n liiketoiminnan. Kaupan myötä myös Broadway Finland Oy:n aputoiminimi Hokkuspokkus siirtyy Rajupajan omistukseen. Broadwayn tapahtumatekniikan liiketoiminnot siirtyvät kaupan toteuduttua Rajupajan brändin alle, Hokkuspokkus-brändin jatkaessa toimintaansa entiseen tapaan.

Broadwayn toimitusjohtajan Jones Pohjanvuoren mukaan kauppa avaa mahdollisuuksia palvella niin nykyisiä, kuin uusiakin asiakkaitamme vielä aiempaa monipuolisemmin, kun samalta ovelta voidaan tarjota huomattavasti kattavampi valikoima tuotteita ja palveluita. Kalusto- ja palveluvalikoiman laajentuminen mahdollistaa myös entistä suurempien kokonaisuuksien toteutukset.

Asiakasnäkökulmasta katsottuna, Rajupaja tarjoaa jatkossa tekniikan lisäksi entistä paremmat mahdollisuudet myös tapahtumien kalustuksen ja visualisoinnin osalta, kun Hokkuspokkus saadaan osaksi Rajupajan perhettä. Rajupajan toimitusjohtaja Jani Rokala on kaupasta innoissaan – “Tämä kauppa auttaa meitä vahvistamaan asemaamme yhtenä johtavana tapahtumatekniikan toimittajana pääkaupunkiseudulla ja koko Suomessa. Kaupan myötä saamme myös lisää todella osaavaa henkilökuntaa ja pystymme tarjoamaan entistä upeampia kokonaisuuksia asiakkaillemme.” Rokala
sanoo.

 

Lisätiedot:

Jani Rokala, toimitusjohtaja
Rajupaja Oy

jani.rokala@rajupaja.fi

0400 85 6329

 

Jones Pohjanvuori, toimitusjohtaja
Broadway Finland Oy

jones.pohjanvuori@bwf.fi

0400 476 472

 

Rajupaja on vuonna 2014 perustettu turkulaislähtöinen tapahtumatekniikan ammattilainen, joka palvelee aina tapahtumatekniikan suunnittelusta toteutukseen saakka. Rajupajalla on toimipisteet Turussa, Vantaalla ja Jyväskylässä, mutta toiminta ulottuu valtakunnallisesti koko Suomen alueelle. Rajupajan asiakkaita ovat sekä kotimaiset, että kansainväliset yritykset ja brändit ja Rajupaja työllistää
vakituisesti noin 50 henkilöä.
www.rajupaja.fi

Broadway Finland on pitkään alalla toiminut tapahtumatekniikan ja tapahtuman visuaalisen toteutuksen asiantuntija, jonka toimipiste sijaitsee Vantaalla, mutta toiminta-alueena on koko Suomi. Broadwayn ja Hokkuspokkuksen asiakkaat ovat tapahtumatekniikan, sekä somistuksen asiantuntemusta tarvitsevia yrityksiä ja yhteisöjä. Broadway ja Hokkuspokkus työllistävät vakituisesti yhteensä 11 henkilöä.
www.broadway.fi

Viimeisimmät artikkelit