Jani Pellikasta Rajupajan suunnittelujohtaja!

Jani Pellikka on nimitetty Rajupajan suunnittelujohtajaksi. Pellikka on tehnyt pitkän uran alalla ja hän on toiminut merkittävien kotimaisten ja kansainvälisten tapahtumien suunnittelijana. Pääkaupunkiseudun alueella vaikuttaneella Pellikalla on vuosien vahva kokemus erityisesti kokoluokaltaan mittavista yritystapahtumista ja seminaareista, muiden tuotantojen ohella. 

Rajupajan toimitusjohtaja Jani Rokala on mielissään rekrytoinnista; ”On hienoa saada Rajupajan riveihin yksi alan isoista nimistä. Pellikan myötä Rajupaja saa lisää vahvaa osaamista jo ennestään monipuoliseen tiimiinsä.”

Pellikan vastuualueelle kuuluu mm. suunnittelun toiminnan kehittäminen. Hän on itse myös mielissään siirtymisestään Rajupajan tiimiin ja odottaakin innolla jo, että pääsee työskentelemään uusien työkavereiden kanssa. Omien sanojensa mukaan Pellikka ei ole tehnyt päivääkään oikeita töitä, vaan elää edelleen unelmaansa! 

Toivotamme Janin lämpimästi tervetulleeksi taloon!

IMG_8122

Viimeisimmät artikkelit

Rajupaja jatkaa vauhdikasta kasvuaan yrityskaupan myötä

Maaliskuussa vahvistetulla kaupalla, Rajupaja Oy ostaa kotimaisen Broadway Finland Oy:n liiketoiminnan ja brändin. Kaupan myötä myös Broadway Finland Oy:n aputoiminimi Hokkuspokkus siirtyy Rajupajan omistukseen, mutta Hokkuspokkus-brändi jatkaa toimintaansa entiseen tapaan. Kauppa tekee Rajupajasta yhden Suomen suurimmista kotimaisessa omistuksessa olevista tapahtuma-alan toimijoista.

Lue lisää