Rajupaja palkittiin Entrepreneurial Spirit of Turku -palkinnolla

Rajupaja palkittiin eilen Eurooppa-foorumin iltatilaisuuden yhteydessä vuoden 2023 Entrepreneurial Spirit of Turku -yrityspalkinnolla, joka jaettiin kategoriassa Brave Move – Rohkea uudistaja. Entrepreneurial Spirit of Turku -tunnustus jaettiin tänä vuonna jo 20:nnen kerran Turku Science Park Oy:n toimesta. Rajupajan lisäksi palkinnoin saivat kaksi muutakin Turun seudun yritystä, Precordior ja Videobot.

Kuvassa: Precordiorin toimitusjohtaja ja kardiologi Juuso Blomster, Rajupajan toimitusjohtaja Jani Rokala, Turku Science Park Oy:n toimitusjohtaja Tom Palenius ja Videobotin perustajajäsen Anssi Kiviranta. Kuva: Lavea Media.

Koronapandemian aikana tapahtuma-ala koki valtavan kriisin, mutta Rajupaja onnistui selättämään kriisin muuttamalla ja rakentamalla kasvustrategiaa. Pandemian jälkeen Rajupaja on kasvanut isommaksi, kuin koskaan aiemmin. Kasvun ovat mahdollistaneet rohkeat yritysostot, sekä alan uusien trendien ja teknologian nopea omaksuminen.

”Tämä palkinto oli ennen kaikkea hieno kunnianosoitus siitä, että rohkeat liikkeemme on huomattu myös talon ulkopuolella. Lähdimme muuttamaan strategiaamme jo korona-aikana, jolloin teimme isoja satsauksia pandemian jälkeiseen aikaan ja rakensimme kasvustrategiaa. Emme tyytyneet siihen, ettei tapahtumia ole. Ne vain vaihtoivat muotoaan virtuaali- ja hybriditapahtumiksi, joiden tuottamisessa olimme isoja”, kertoo Rajupajan toimitusjohtaja Jani Rokala.

Rokala välittää myös kiitoksen Rajupajan henkilökunnalle: “Palkinto kuuluu koko meidän porukalle! Ilman hyvää henkilökuntaa, ei ole kasvua, eikä oikein mitään muutakaan.”

Rajupajan toimitusjohtaja Jani Rokala palkinnon kanssa.

Viimeisimmät artikkelit

Rajupaja jatkaa vauhdikasta kasvuaan yrityskaupan myötä

Maaliskuussa vahvistetulla kaupalla, Rajupaja Oy ostaa kotimaisen Broadway Finland Oy:n liiketoiminnan ja brändin. Kaupan myötä myös Broadway Finland Oy:n aputoiminimi Hokkuspokkus siirtyy Rajupajan omistukseen, mutta Hokkuspokkus-brändi jatkaa toimintaansa entiseen tapaan. Kauppa tekee Rajupajasta yhden Suomen suurimmista kotimaisessa omistuksessa olevista tapahtuma-alan toimijoista.

Lue lisää