Kaikki tapahtumassa tarvittavat elementit saman katon alta

Loppuvuosi on aina täynnä sykähdyttäviä hetkiä, kun yritykset ja yhteisöt kokoontuvat juhlimaan saavutuksiaan ja päättämään vuoden parhaalla mahdollisella tavalla. Onko suunnitelmissasi järjestää pieni yritystilaisuus tai suuri kauden päätösjuhla? Olemme täällä varmistamassa, että tapahtumastasi tulee unohtumaton kokemus.

Onnistunut tapahtuma vaatii monta eri elementtiä. Tarjoamme sinulle laajan valikoiman palveluita, joilla varmistetaan tapahtumasi menestys ja meiltä löytyy siihen tarvittava tietotaito, osaaminen ja kalusto. Äänentoisto, valaistus, kuvatekniikka sekä muut tekniset ratkaisut ovat olennainen osa tapahtumasi onnistumista. Vuokrakaluste tarjoaa laajan valikoiman kalusteita, jotka auttavat sinua luomaan haluamasi tyylin ja Hokkuspokkus viimeistelee tapahtumasi tunnelman ja yleisilmeen loistavilla visualisointitaidoillaan.

Meiltä saat kaikki tapahtumassa tarvittavat elementit saman katon alta. Myyntitiimimme on valmis palvelemaan sinua kaikissa tapahtumaasi liittyvissä tarpeissa. Ota yhteyttä ja kerro meille tarpeistasi, niin suunnitellaan yhdessä unohtumaton tapahtuma, joka jää kaikkien mieleen!

Kuva: Aki Rask 

Viimeisimmät artikkelit

Evolver ja Rajupaja kumppaneiksi yrityskaupalla.

Evolver Fund I -pääomasijoitusrahasto on 5.7.2024 hankkinut osake-enemmistön suomalaisesta tapahtumatekniikan osaaja Rajupaja Oy:stä. Uuden kasvukumppanin tuella Rajupaja jatkaa kehittymistään johtavaksi tapahtumatekniikan ja -palvelujen tarjoajaksi Suomessa.

Lue lisää

Tuote-esittelyssä: LED-poster

Etsitkö jotain erilaista ja erottuvaa tapahtumaasi? LED-poster on ratkaisu, joka tuo monipuolisuutta ja toimivuutta perinteisen TV-näytön sijaan.  Käyttökohteita on monia. LED-poster toimii erinomaisesti esimerkiksi infonäyttönä,

Lue lisää