Rajupaja laajenee merkittävän yrityskaupan myötä – RMC Light & Sound Oy:n liiketoiminta ja brändi siirtyvät Rajupajalle

Toukokuussa vahvistettavan liiketoimintakaupan myötä Rajupaja tukevoittaa jalansijaansa pääkaupunkiseudulla ja vahvistaa asemaansa yhtenä suurimpana kotimaisena tapahtumatekniikan toimijana.

Rajupaja Oy on sopinut liiketoimintakaupasta toisen kotimaisen AV- ja tapahtuma-alan toimijan, RMC Light & Sound Oy:n kanssa. Kauppa toteutuu 1.5., ja sen myötä RMC Light & Sound Oy:n koko liiketoiminta ja brändi siirtyvät Rajupajalle. RMC:n liiketoiminnot jatkuvat ennallaan kaupan jälkeen.

Kaupalla entistä paremmat palvelut

Rajupajan toimitusjohtaja Jani Rokala on tehdystä kaupasta innoissaan – “kauppa vauhdittaa sekä Rajupajan laajentumista pääkaupunkiseudulle, että parantaa kilpailukykyämme. Kaupan myötä meistä tulee yksi alan suurimmista kotimaisista toimijoista.”

RMC:n Pasi Välimäki korostaa kaupan merkitystä asiakasnäkökulmasta – “Yhdistämällä palvelutarjontaamme, voimme tarjota asiakkaillemme entistä kattavammat ratkaisut kotimaisena AV-alan toimijana. Saamme kaupan myötä paremmat valmiudet ja pystymme jatkossa vastaamaan asiakkaittemme kasvaviin tarpeisiin ja toiveisiin niin isoissa kuin pienissä keikoissa. Laatu ja palveluasenne ovat jatkossakin tavaramerkkimme”.

“RMC Light & Sound Oy on toiminut alalla yli 40 vuotta ja on tunnettu laadukkaista tapahtumatekniikan palveluistaan. On hienoa saada tämä huippuosaaminen osaksi Rajupajan perhettä”, toteavat Rajupajan yrittäjät Jussi Mäkelä ja Sami Tarkia.

RMC Light & Sound Oy:n ja MagnumLive Oy toimitusjohtaja Veikko Lehtola toteaa, että kaupan myötä Magnum-konserni tulee keskittymään ydinliiketoimintaansa.

“Keskitymme erityisesti ohjelmatoimiston, levy-yhtiön ja tapahtumatuotantotoimiston kehittämiseen sekä toiminnan laajentamiseen. Olen todella tyytyväinen, että löysimme  RMC Light & Sound Oy:lle hyvän uuden kodin. Kaupan myötä yhtiöllä on oikeanlainen omistaja, joka voi kasvattaa yritystä ja toteuttaa isompia elämyksiä asiakkaille. Magnum-konserni tulee jatkamaan läheistä yhteistyötä Rajupajan kanssa myös tulevina vuosina”, Lehtola jatkaa.

Lisätietoja:

Jani Rokala
Rajupaja Oy
jani.rokala@rajupaja.fi 040 085 6329

Veikko Lehtola
RMC Light & Sound Oy
veikko.lehtola@magnumlive.fi 050 472 6109

Haluatko tietää lisää palveluistamme?

Jaa somessa!

Viimeisimmät artikkelit

Sami Heikkilän henkilökuva.

Rajupajalle uusi tuotantojohtaja

Sami Heikkilästä Rajupajan tuotantojohtaja Rajupaja ylpeänä toivottaa tervetulleeksi tiimiin Sami Heikkilän, joka aloittaa Turussa tuotantojohtajana. Pitkään Turun alueella vaikuttanut Sami omaa vankan kokemuksen alalta ja

Lue lisää
Kaksi näyttöä ja teksti "Uudet kotisivut ja uusia työntekijöitä".

Uudet kotisivut ja uusia työntekijöitä

Tervetuloa uusille sivuillemme! Kesän aikana on tapahtunut paljon hyviä asioita: päivitimme kotisivumme ja olemme tehneet monta erinomaista uutta rekrytointia. Kotisivut tehtiin yhteistyössä turkulaisen Sivustamon kanssa

Lue lisää
tapahtumassa koristeita pöydällä

Yrityksen pikkujoulut ja muut syksyn yritystapahtumat

Palkitse yrityksesi henkilökunta järjestämällä unohtumattomat yrityksen pikkujoulut tai joulujuhlat! Me Rajupajalla toteutamme juhliesi ääni- ja valotekniikan sekä yhdessä Vuokrakalusteen kanssa toimitamme juhlakalustuksen ja koristeet.

Halutessasi toteutamme myös etäpikkujoulut tai hybridimallin juhlat, jossa osa yrityksestäsi on paikan päällä.

Lue lisää
Teknikko

Wanted: Kuvatekniikan osastopäällikkö

Rajupaja Oy on yksi Suomen johtavista tapahtumatekniikan ammattilaisista. Asiakkaitamme ovat sekä kotimaiset että kansainväliset yritykset ja brändit. Asiakasyritystemme kanssa pitkään jatkunut hyvä yhteistyö on paras

Lue lisää

Otavamedia ja Rajupaja yhteistyöhön

Otavamedia ja Rajupaja ovat sopineet yhteistyöstä streaming- ja webcast-palvelujen tuottamisessa. Yhteistyön tarkoituksena on toteuttaa Otavamedian ja Rajupajan asiakkaille yhä monipuolisempia virtuaali- ja tapahtumatuotantoja. Lue lisää!

Lue lisää