Virtuaali- ja hybriditapahtumat

Tarjoamme huolettoman ja turvallisen tavan toteuttaa livelähetykset, kuten kokoukset, tuotelanseeraukset tai vaikkapa koulutustilaisuudet. Panostamme virtuaali- ja hybriditapahtumissamme laatuun ja kehitämme palveluitamme jatkuvasti vastaamaan asiakkaidemme toiveita. Olemme toteuttaneet vaativia kansainvälisen tason virtuaalitapahtumia ja pystymme joustavasti vastaamaan alan muuttuviin teknisiin tarpeisiin.

Striimaus, webinaari tai livelähetys

Muotoja digitapahtuman toteutukseen on monia. Hoidamme vuosien kokemuksella livestriimit, webinaarit ja yritystapahtumat sujuvasti joko studioistamme käsin tai paikan päällä omissa tiloissasi. Me Rajupajalla teemme onnistuneita tapahtumakokonaisuuksia sekä pienille että suurille toimijoille, joten kysy rohkeasti tarjous!

Yrityksen virkistyspäivät, kesäjuhlat, kick off -tapahtumat, pikkujoulut ja juhlagaalat järjestyvät vaivattomasti. Mitoitamme palvelut ja tekniikan aina tilaisuuden sekä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Miksi valita juuri meidät toteuttamaan virtuaalitapahtumasi?

Järjestämme tilaisuudet tapahtumaturvallisuudesta tinkimättä! Kalusteiden sijoittelulla pystymme ohjaamaan ihmisiä liikkumaan tapahtumassasi turvallisesti ja turvavälejä noudattaen. Meiltä saat lisäksi vuokrattua käsidesiautomaatteja, kulunohjaimia ja sermejä.