Rajupaja ja Turun Kauppakorkeakouluseura yhteistyössä toteuttamaan hyväntekeväisyysgaala Merkuriuksen Karnevaaleja

Perinteikästä hyväntekeväisyysgaalaa Merkuriuksen Karnevaaleja vietetään Turun Messukeskuksessa syyskuussa 2022. Tapahtuman teknisenä kumppanina toimii Rajupaja, joka vastaa myös juhlaillan näyttävistä somisteista.

”Tulevat Karnevaalit ovat erityisen odotetut, koska vuoden 2021 tapahtuma jouduttiin siirtämään vuodella eteenpäin. Merkuriuksen Karnevaalit ovat Suomen korkeatasoisin akateemista perinnettä vaaliva hyväntekeväisyysgaala ja on hienoa olla mukana tämän perinteen vaalimisessa”, kertoo Tarja Valde-Brown Merkuriuksen Karnevaaleja järjestävän työryhmän puolesta.

Tarja Valde-Brown jatkaa: “Toivomme, että yhteistyössä Rajupajan kanssa luomme entistä upeammat Merkuriuksen Karnevaalit, joissa viihtyvät kaikki Merkurius-vieraat. Odotamme innolla, että pääsemme tavallista pidemmän tauon jälkeen juhlimaan yhdessä hyvän asian puolesta. Vieraat saavat mahdollisuuden nauttia yhdessäolosta huikeissa puitteissa ja samalla teemme yhdessä hyvää keräämällä varoja kauppatieteelliselle tutkimukselle Turussa.”

Rajupajan toimitusjohtaja Jani Rokala on myös innoissaan yhteistyöstä tärkeän hyväntekeväisyystapahtuman tiimoilta: ”Merkuriuksen Karnevaalit -tapahtumalla on pitkät perinteet, joten on hienoa olla paikallisena yrityksenä toteuttamassa tätä upeaa juhlaa. Turun Kauppakorkeakouluseura tekee mahtavaa työtä tukemalla akateemista tutkimusta. Vuoden 2022 iso ja hulppea hyväntekeväisyysgaala tulee varmasti tekemään kunniaa perinteille.”

Vuodesta 1971 järjestetty tapahtuma tukee Turun yliopiston kauppakorkeakoulun väitöskirjatyötä ja korkeatasoista kauppatieteellistä tutkimusta. Gaalan tuotto ohjataan kokonaisuudessaan Kauppakorkeakouluseuran väitöskirja- ja julkaisurahastoon.  Valtakunnallisesti tunnetulla tapahtumalla on merkittävä näkyvyysarvo Turun kauppakorkeakoululle.

Lisätiedot:

Jani Rokala,  040 085 6329, jani.rokala@rajupaja.fi

Tarja Valde-Brown 040 545 6163

Jaa somessa:

Viimeisimmät artikkelit