Rajupaja ja Turun Kauppakorkeakouluseura yhteistyössä toteuttamaan hyväntekeväisyysgaala Merkuriuksen Karnevaaleja

Perinteikästä hyväntekeväisyysgaalaa Merkuriuksen Karnevaaleja vietetään Turun Messukeskuksessa syyskuussa 2022. Tapahtuman teknisenä kumppanina toimii Rajupaja, joka vastaa myös juhlaillan näyttävistä somisteista.

”Tulevat Karnevaalit ovat erityisen odotetut, koska vuoden 2021 tapahtuma jouduttiin siirtämään vuodella eteenpäin. Merkuriuksen Karnevaalit ovat Suomen korkeatasoisin akateemista perinnettä vaaliva hyväntekeväisyysgaala ja on hienoa olla mukana tämän perinteen vaalimisessa”, kertoo Tarja Valde-Brown Merkuriuksen Karnevaaleja järjestävän työryhmän puolesta.

Tarja Valde-Brown jatkaa: “Toivomme, että yhteistyössä Rajupajan kanssa luomme entistä upeammat Merkuriuksen Karnevaalit, joissa viihtyvät kaikki Merkurius-vieraat. Odotamme innolla, että pääsemme tavallista pidemmän tauon jälkeen juhlimaan yhdessä hyvän asian puolesta. Vieraat saavat mahdollisuuden nauttia yhdessäolosta huikeissa puitteissa ja samalla teemme yhdessä hyvää keräämällä varoja kauppatieteelliselle tutkimukselle Turussa.”

Rajupajan toimitusjohtaja Jani Rokala on myös innoissaan yhteistyöstä tärkeän hyväntekeväisyystapahtuman tiimoilta: ”Merkuriuksen Karnevaalit -tapahtumalla on pitkät perinteet, joten on hienoa olla paikallisena yrityksenä toteuttamassa tätä upeaa juhlaa. Turun Kauppakorkeakouluseura tekee mahtavaa työtä tukemalla akateemista tutkimusta. Vuoden 2022 iso ja hulppea hyväntekeväisyysgaala tulee varmasti tekemään kunniaa perinteille.”

Vuodesta 1971 järjestetty tapahtuma tukee Turun yliopiston kauppakorkeakoulun väitöskirjatyötä ja korkeatasoista kauppatieteellistä tutkimusta. Gaalan tuotto ohjataan kokonaisuudessaan Kauppakorkeakouluseuran väitöskirja- ja julkaisurahastoon.  Valtakunnallisesti tunnetulla tapahtumalla on merkittävä näkyvyysarvo Turun kauppakorkeakoululle.

Lisätiedot:

Jani Rokala,  040 085 6329, jani.rokala@rajupaja.fi

Tarja Valde-Brown 040 545 6163

Jaa somessa:

Viimeisimmät artikkelit

Sami Heikkilän henkilökuva.

Rajupajalle uusi tuotantojohtaja

Sami Heikkilästä Rajupajan tuotantojohtaja Rajupaja ylpeänä toivottaa tervetulleeksi tiimiin Sami Heikkilän, joka aloittaa Turussa tuotantojohtajana. Pitkään Turun alueella vaikuttanut Sami omaa vankan kokemuksen alalta ja

Lue lisää
Kaksi näyttöä ja teksti "Uudet kotisivut ja uusia työntekijöitä".

Uudet kotisivut ja uusia työntekijöitä

Tervetuloa uusille sivuillemme! Kesän aikana on tapahtunut paljon hyviä asioita: päivitimme kotisivumme ja olemme tehneet monta erinomaista uutta rekrytointia. Kotisivut tehtiin yhteistyössä turkulaisen Sivustamon kanssa

Lue lisää
tapahtumassa koristeita pöydällä

Yrityksen pikkujoulut ja muut syksyn yritystapahtumat

Palkitse yrityksesi henkilökunta järjestämällä unohtumattomat yrityksen pikkujoulut tai joulujuhlat! Me Rajupajalla toteutamme juhliesi ääni- ja valotekniikan sekä yhdessä Vuokrakalusteen kanssa toimitamme juhlakalustuksen ja koristeet.

Halutessasi toteutamme myös etäpikkujoulut tai hybridimallin juhlat, jossa osa yrityksestäsi on paikan päällä.

Lue lisää
Teknikko

Wanted: Kuvatekniikan osastopäällikkö

Rajupaja Oy on yksi Suomen johtavista tapahtumatekniikan ammattilaisista. Asiakkaitamme ovat sekä kotimaiset että kansainväliset yritykset ja brändit. Asiakasyritystemme kanssa pitkään jatkunut hyvä yhteistyö on paras

Lue lisää

Otavamedia ja Rajupaja yhteistyöhön

Otavamedia ja Rajupaja ovat sopineet yhteistyöstä streaming- ja webcast-palvelujen tuottamisessa. Yhteistyön tarkoituksena on toteuttaa Otavamedian ja Rajupajan asiakkaille yhä monipuolisempia virtuaali- ja tapahtumatuotantoja. Lue lisää!

Lue lisää