Vuosi 2022 lähtee käyntiin isosti, kun Rajupaja ja United Festivals aloittavat yhteistyön

Tuskin maltamme odottaa tulevaa vuotta ja festarikesää, kun tapahtumatekniikastaan tunnettu Rajupaja ja merkittävä festivaalijärjestäjä United Festivals alkavat toteuttaa tapahtumia yhteisvoimin.

Muun muassa DBTL-, Karjurock-, Naantali SunFest ja SmugglerRok-festareistaan tunnetulla United Festivalsilla on tärkeä rooli paitsi tapahtumajärjestäjänä myös Varsinais-Suomen alueen vetovoiman kasvattajana.

”Olemme toteuttamassa ensi kesänä kahdeksan festivaalia, joista neljä on United Festivalsille uusia tapahtumia. Haluamme yhteistyökumppaneiksemme vain oman alansa parhaita toimijoita. Siksi oli luontevaa valita Rajupaja kumppaniksemme äänien, valojen ja efektien toteuttajaksi”, toteaa United Festivalsin Henri Kulmala.

Rajupaja Oy on yksi Suomen johtavista tapahtumatekniikan ammattilaisista. Rajupaja tuo festareille käyttöön osaavimmat ammattilaisensa, tiukat laatuvaatimukset täyttävän kaluston ja tietenkin kunnianhimoiset tavoitteet: ”Odotamme sormet innosta syyhyten yhteistyötä United Festivalsin kanssa. Lähdemme yhdessä kehittämään näitä erinomaisia tapahtumia entistä isommiksi ja paremmiksi”, kertoo Rajupajan yrittäjänä toimiva Jussi Mäkelä

Vuonna 2022 United Festivalsin tapahtumissa odotetaan vierailevan yli 100 000 kävijää. ”Yleisöllä on kova palo päästä yhdessä festivaaleille ja haluamme toteuttaa heidän unelmiaan”, päättää Henri Kulmala.

Lisätietoja:

Henri Kulmala, United Festivals, puh. 044 784 3215, henri.kulmala@unitedfestivals.fi

Jussi Mäkelä, Rajupaja Oy, puh. 040 765 1465, jussi@rajupaja.fi

Jaa somessa:

Viimeisimmät artikkelit

Sami Heikkilän henkilökuva.

Rajupajalle uusi tuotantojohtaja

Sami Heikkilästä Rajupajan tuotantojohtaja Rajupaja ylpeänä toivottaa tervetulleeksi tiimiin Sami Heikkilän, joka aloittaa Turussa tuotantojohtajana. Pitkään Turun alueella vaikuttanut Sami omaa vankan kokemuksen alalta ja

Lue lisää
Kaksi näyttöä ja teksti "Uudet kotisivut ja uusia työntekijöitä".

Uudet kotisivut ja uusia työntekijöitä

Tervetuloa uusille sivuillemme! Kesän aikana on tapahtunut paljon hyviä asioita: päivitimme kotisivumme ja olemme tehneet monta erinomaista uutta rekrytointia. Kotisivut tehtiin yhteistyössä turkulaisen Sivustamon kanssa

Lue lisää
tapahtumassa koristeita pöydällä

Yrityksen pikkujoulut ja muut syksyn yritystapahtumat

Palkitse yrityksesi henkilökunta järjestämällä unohtumattomat yrityksen pikkujoulut tai joulujuhlat! Me Rajupajalla toteutamme juhliesi ääni- ja valotekniikan sekä yhdessä Vuokrakalusteen kanssa toimitamme juhlakalustuksen ja koristeet.

Halutessasi toteutamme myös etäpikkujoulut tai hybridimallin juhlat, jossa osa yrityksestäsi on paikan päällä.

Lue lisää
Teknikko

Wanted: Kuvatekniikan osastopäällikkö

Rajupaja Oy on yksi Suomen johtavista tapahtumatekniikan ammattilaisista. Asiakkaitamme ovat sekä kotimaiset että kansainväliset yritykset ja brändit. Asiakasyritystemme kanssa pitkään jatkunut hyvä yhteistyö on paras

Lue lisää

Otavamedia ja Rajupaja yhteistyöhön

Otavamedia ja Rajupaja ovat sopineet yhteistyöstä streaming- ja webcast-palvelujen tuottamisessa. Yhteistyön tarkoituksena on toteuttaa Otavamedian ja Rajupajan asiakkaille yhä monipuolisempia virtuaali- ja tapahtumatuotantoja. Lue lisää!

Lue lisää