Teknikko

Wanted: Kuvatekniikan osastopäällikkö

Rajupaja Oy on yksi Suomen johtavista tapahtumatekniikan ammattilaisista. Asiakkaitamme ovat sekä kotimaiset että kansainväliset yritykset ja brändit. Asiakasyritystemme kanssa pitkään jatkunut hyvä yhteistyö on paras osoitus sitoutumisestamme ja intohimoisesta suhteesta työhömme. Vastaamme asiakkaidemme odotuksiin ja mieluummin vielä ylitämme ne.

Tarjoamme sinulle kehittävän työpaikan motivoivassa työympäristössä ja mahdollisuuden päästä kehittämään omaa osaamistasi yhdessä alan ammattilaisten kanssa. Meillä olet osa tapahtuma-alan kasvuyritystä, jossa huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen:

Kuvatekniikan osastopäällikköä Turkuun

Kuvatekniikan osastopäällikkönä olet osa tuotantotiimiä ja vastaat kuvatekniikan ylläpidosta, suunnittelusta, koordinoinnista ja kehittämisestä. 

Ymmärrät PC- ja Mac-tietokoneiden sielunelämää, omaat dataliikenteen perusteet ja osaat ratkaista tietoteknisiä ongelmia myös paineen alla. 

Jokapäiväisiä työkalujasi ovat:

  • LED-screenit,
  • TV-näytöt,
  • esitystietokoneet,
  • kuvamikserit,
  • kuvakaapeloinnit ja
  • erilaiset medialähteet.

Ymmärrät perusteet myös streamauksesta, jotta osaat integroida kuvatekniikan osaksi livestream-tuotantoja.

Työtehtävässä suoriutumista auttaa luontainen kiinnostus tekniikkaan ja intohimonasi onkin tutustua uusiin laitteisiin, järjestelmiin ja innovaatioihin myös vapaa-ajalla. Asenne ja asiakaspalveluhenkisyys ovat tämänkin tehtävän keskiössä ja samalla uskallat myös opastaa ja ohjeistaa tuotantotiimiä.

Tehtävässä tulet työskentelemään pääsääntöisesti toimipisteellämme Turussa.

Edellytämme sinulta vähintään B-luokan ajokorttia. Tarvittaessa järjestämme täydennyskoulutusta osaamiseesi, joten hae tehtävää rohkeasti.

Hakemukset, CV:t ja lisätietoa:

Sami Tarkia
sami@rajupaja.fi
040 586 3605

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemuksessa tulee ilmetä työkokemus sekä palkkatoive. Liitäthän mukaan myös CV:n.

Viimeisimmät artikkelit