Rajupajan henkilökunta sekä Intersonicin ja L-Acousticsin edustajat rivissä koulutuspäivänä.

Tulevaisuuden äänet tarjoaa L-Acoustics – Rajupaja investoi maailman johtavaan kaiutinjärjestelmään

Huolellisen harkinnan ja kartoituksen jälkeen Rajupajan uudeksi kaiutinjärjestelmäksi valikoitu L-Acousticsin KARA-järjestelmä. Laitteet toimitti L-Acoustics-tuotteita edustava ja maahantuova Intersonic Oy.

Ranskalainen L-Acoustics on maailman johtava kaiuttimia, vahvistimia ja DSP-laitteita valmistava yhtiö. Sen keskeisiin tuotekehitysalueisiin kuuluvat akustiikka, suunnittelu ja materiaalianalyysi, elektroniikka, signaaliprosessointi ja sovellusohjelmat.

Toimitettu järjestelmä sisälsi mittavan määrän KARA II line array ja X12 -kaiuttimia, SB18 subwoofer-kaiuttimia, LA4X ja LA12X DSP-päätevahvistimet, P1 AVB kaiutinjärjestelmän/mittausprosessorin sekä tarvittavat ripustus- ja kaapelituotteet ja tarvikkeet.

L-Acoustics oli oikea valinta kaiutinjärjestelmäksi. Sen ansiosta Rajupajan tekninen tarjonta nousee aivan uudelle tasolle ja sillä pystytään kattamaan vaativimpien asiakkaiden tarpeet. Intersonic Oy onnittelee Rajupajaa oikeasta valinnasta!

Intersonicin myyntipäällikkö Jorma Tikka

 

Korkealaatuisten tuotteiden ohella L-Acoustics panostaa tuotetukeen, jonka osana se tarjoaa käyttäjäkoulutusta. Myös Rajupajan henkilökunta perehdytettiin järjestelmän käyttöön kahden päivän intensiivisellä koulutuksella.

Rajupajan henkilökuntaa L-Acoustic-koulutuksessa.

Rajupajan henkilökuntaa testailemassa uutta L-Acoustics KARA -laitteistoa.

Odotan innolla pääseväni töihin uuden kaluston kanssa.

Rajupajan Marko Luukkonen

Oli hieno tutustua Rajupajan henkilökuntaan koulutussession aikana. Rajupajan joukkue on sopiva miksaus nuorta energiaa ja kokemuksen mukanaan tuomaa itsevarmuutta. Mahtavaa huomata, että kundit on skarppeja ja ennakkoluulottomia ääniammattilaisia. Tuoreen L-Acoustics hankinnan myötä Rajupaja astuu uuteen laatuluokkaan ja tämä tulee varmasti vaikuttamaan jo ennestään huimassa nousukiidossa olevan yrityksen toimintaedellytyksiin

Intersonicin myyntipäällikkö Pauli Molnár
L-Acoustics koulutus käynnissä.

Viimeisimmät artikkelit

Sami Heikkilän henkilökuva.

Rajupajalle uusi tuotantojohtaja

Sami Heikkilästä Rajupajan tuotantojohtaja Rajupaja ylpeänä toivottaa tervetulleeksi tiimiin Sami Heikkilän, joka aloittaa Turussa tuotantojohtajana. Pitkään Turun alueella vaikuttanut Sami omaa vankan kokemuksen alalta ja

Lue lisää
Kaksi näyttöä ja teksti "Uudet kotisivut ja uusia työntekijöitä".

Uudet kotisivut ja uusia työntekijöitä

Tervetuloa uusille sivuillemme! Kesän aikana on tapahtunut paljon hyviä asioita: päivitimme kotisivumme ja olemme tehneet monta erinomaista uutta rekrytointia. Kotisivut tehtiin yhteistyössä turkulaisen Sivustamon kanssa

Lue lisää
tapahtumassa koristeita pöydällä

Yrityksen pikkujoulut ja muut syksyn yritystapahtumat

Palkitse yrityksesi henkilökunta järjestämällä unohtumattomat yrityksen pikkujoulut tai joulujuhlat! Me Rajupajalla toteutamme juhliesi ääni- ja valotekniikan sekä yhdessä Vuokrakalusteen kanssa toimitamme juhlakalustuksen ja koristeet.

Halutessasi toteutamme myös etäpikkujoulut tai hybridimallin juhlat, jossa osa yrityksestäsi on paikan päällä.

Lue lisää
Teknikko

Wanted: Kuvatekniikan osastopäällikkö

Rajupaja Oy on yksi Suomen johtavista tapahtumatekniikan ammattilaisista. Asiakkaitamme ovat sekä kotimaiset että kansainväliset yritykset ja brändit. Asiakasyritystemme kanssa pitkään jatkunut hyvä yhteistyö on paras

Lue lisää

Otavamedia ja Rajupaja yhteistyöhön

Otavamedia ja Rajupaja ovat sopineet yhteistyöstä streaming- ja webcast-palvelujen tuottamisessa. Yhteistyön tarkoituksena on toteuttaa Otavamedian ja Rajupajan asiakkaille yhä monipuolisempia virtuaali- ja tapahtumatuotantoja. Lue lisää!

Lue lisää