Rajupajan henkilökunta sekä Intersonicin ja L-Acousticsin edustajat rivissä koulutuspäivänä.

Tulevaisuuden äänet tarjoaa L-Acoustics – Rajupaja investoi maailman johtavaan kaiutinjärjestelmään

Huolellisen harkinnan ja kartoituksen jälkeen Rajupajan uudeksi kaiutinjärjestelmäksi valikoitu L-Acousticsin KARA-järjestelmä. Laitteet toimitti L-Acoustics-tuotteita edustava ja maahantuova Intersonic Oy.

Ranskalainen L-Acoustics on maailman johtava kaiuttimia, vahvistimia ja DSP-laitteita valmistava yhtiö. Sen keskeisiin tuotekehitysalueisiin kuuluvat akustiikka, suunnittelu ja materiaalianalyysi, elektroniikka, signaaliprosessointi ja sovellusohjelmat.

Toimitettu järjestelmä sisälsi mittavan määrän KARA II line array ja X12 -kaiuttimia, SB18 subwoofer-kaiuttimia, LA4X ja LA12X DSP-päätevahvistimet, P1 AVB kaiutinjärjestelmän/mittausprosessorin sekä tarvittavat ripustus- ja kaapelituotteet ja tarvikkeet.

L-Acoustics oli oikea valinta kaiutinjärjestelmäksi. Sen ansiosta Rajupajan tekninen tarjonta nousee aivan uudelle tasolle ja sillä pystytään kattamaan vaativimpien asiakkaiden tarpeet. Intersonic Oy onnittelee Rajupajaa oikeasta valinnasta!

 

Korkealaatuisten tuotteiden ohella L-Acoustics panostaa tuotetukeen, jonka osana se tarjoaa käyttäjäkoulutusta. Myös Rajupajan henkilökunta perehdytettiin järjestelmän käyttöön kahden päivän intensiivisellä koulutuksella.

Rajupajan henkilökuntaa L-Acoustic-koulutuksessa.

Rajupajan henkilökuntaa testailemassa uutta L-Acoustics KARA -laitteistoa.

Odotan innolla pääseväni töihin uuden kaluston kanssa.

Oli hieno tutustua Rajupajan henkilökuntaan koulutussession aikana. Rajupajan joukkue on sopiva miksaus nuorta energiaa ja kokemuksen mukanaan tuomaa itsevarmuutta. Mahtavaa huomata, että kundit on skarppeja ja ennakkoluulottomia ääniammattilaisia. Tuoreen L-Acoustics hankinnan myötä Rajupaja astuu uuteen laatuluokkaan ja tämä tulee varmasti vaikuttamaan jo ennestään huimassa nousukiidossa olevan yrityksen toimintaedellytyksiin

L-Acoustics koulutus käynnissä.

Viimeisimmät artikkelit