Teknikko

Rajupaja hakee vauhdilla kasvavaan joukkoonsa uusia tapahtuma-alan osaajia

Rajupaja Oy on yksi Suomen johtavista tapahtumatekniikan ammattilaisista. Asiakkaitamme ovat sekä kotimaiset että kansainväliset yritykset ja brändit. Asiakasyritystemme kanssa pitkään jatkunut hyvä yhteistyö on paras osoitus sitoutumisestamme ja intohimoisesta suhteesta työhömme. Vastaamme asiakkaidemme odotuksiin ja mieluummin vielä ylitämme ne.

Tarjoamme sinulle kehittävän työpaikan motivoivassa työympäristössä ja mahdollisuuden päästä kehittämään omaa osaamistasi yhdessä alan ammattilaisten kanssa. Meillä olet osa tapahtuma-alan kasvuyritystä, jossa huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen:

Kuvatekniikan osastopäällikköä Turkuun

Kuvatekniikan osastopäällikkönä olet osa tuotantotiimiä ja vastaat kuvatekniikan ylläpidosta, suunnittelusta, koordinoinnista ja kehittämisestä. Ymmärrät PC ja Mac tietokoneiden sielunelämää, omaat dataliikenteen perusteet ja osaat ratkaista tietoteknisiä ongelmia myös paineen alla. Jokapäiväisiä työkalujasi ovat: LED screenit, TV-näytöt, esitystietokoneet, kuvamikserit, kuvakaapeloinnit ja erilaiset medialähteet. Ymmärrät perusteet myös streamauksesta, jotta osaat integroida kuvatekniikan osaksi livestream -tuotantoja.

Työtehtävässä suoriutumista auttaa luontainen kiinnostus tekniikkaan ja intohimonasi onkin tutustua uusiin laitteisiin, järjestelmiin ja innovaatioihin myös vapaa-ajalla. Asenne ja asiakaspalveluhenkisyys ovat tämänkin tehtävän keskiössä ja samalla uskallat myös opastaa ja ohjeistaa tuotantotiimiä. Tehtävässä tulet työskentelemään pääsääntöisesti toimipisteellämme Turussa.

Edellytämme sinulta vähintään B-luokan ajokorttia. Tarvittaessa järjestämme täydennyskoulutusta osaamiseesi, joten hae tehtävää rohkeasti.

Hakemukset, CV:t ja lisätietoa:

Sami Tarkia
sami@rajupaja.fi
040 586 3605

Back Office -myyjää Turkuun

Back Office -myyjänä palvelet ennalta nimettyjä asiakkaitamme ja vastaat tarjouspyyntöihin toimistolta käsin. Koordinoit myös tuotantoja ja laadit hinnastoja sekä palvelupaketteja. IT-taitosi ovat hyvät, ja olet nopea oppimaan uusia järjestelmiä. Asiakkaamme ovat toimintamme keskiössä, ja siksi sinun tulee olla luonteeltasi palveluhenkinen. Tapahtuma-alan ja -tekniikan tuntemus katsotaan eduksi.

Hakemukset, CV:t ja lisätietoa:

Jani Rokala
jani.rokala@rajupaja.fi
040 085 6329

Projektipäällikköä Helsinkiin

Projektipäällikkönä vastaat niin pienten kuin suurienkin tapahtumien tuotantojen läpi vetämisestä ja onnistumisesta talouden, aikataulun sekä laadun osalta. Teet tiivistä yhteistyötä pääkaupunkiseudun asiakkaidemme kanssa ja toivommekin sinulta hyviä sosiaalisia taitoja, rautaisia hermoja sekä ongelmanratkaisukykyjä. Osallistut myös tarvittaessa tapahtumatekniikan myyntiin.

Sinulla tulee olla jo jonkin verran kokemusta tapahtuma-alalta. Lisäksi halu ja kyky tehdä tarkasti sekä tunnollisesti työnsä on tärkeää. Tapahtumatekniikan perusteiden osaamisesta on varmasti hyötyä.

Hakemukset, CV:t ja lisätietoa:

Jani Rokala
jani.rokala@rajupaja.fi
040 085 6329

Teknikkoa Jyväskylään

Haemme ensisijaisesti teknikkoa, jolla on riittävä osaaminen ja ennen kaikkea kiinnostus kuvatekniikkaan. Teknikkona työskentelet vaihtelevissa asiakasprojekteissa Keski-Suomen seudulla. Edellytyksenä on, että PC- ja Mac-ympäristöt sekä dataliikenteen perusteet ovat sinulle tuttuja asioita. Kuvatekniikan osalta työkalujasi ovat LED screenit, TV-näytöt, esitystietokoneet, kuvamikserit, kuvakaapeloinnit ja erilaiset medialähteet. Ymmärrät perusteet myös streamauksesta, jotta osaat integroida kuvatekniikan osaksi livestream -tuotantoja. Ääni- ja valotekniikan perusteiden osaaminen lasketaan eduksi. Odotamme sinulta vähintään B-ajokorttia, mutta C-kortti on plussaa.

Hakemukset, CV:t ja lisätietoa:

Sami Heikkilä
sami.heikkila@rajupaja.fi
040 192 5429

Haku on auki 31.10.2021 asti. Paikat täytetään heti sopivien henkilön löydyttyä. Hakemuksessa tulee ilmetä työkokemus sekä palkkatoive. Liitäthän mukaan myös CV:n.

P.S. Etsimme myös osaavia freelancereita (AV-teknikoita, rakentajia sekä C- ja CE-ajokortillisia kuljettajia) tapahtumatuotannon asiakasprojekteihin.

Lisätietoja freelancer-hausta täältä.

Viimeisimmät artikkelit