Tapahtumakalusteet

Vaikutuksen tekevässä tapahtumassa yksityiskohdilla on merkitystä ja siksi saat meiltä myös tilaisuuteen sopivat vuokrakalusteet ja somisteet. Toteutamme tilaisuuksia sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Tapahtumakalusteet ja somistepaketit räätälöidään yhdessä sisaryhtiö Vuokrakalusteen kanssa asiakkaan toiveiden ja tilaisuuden koon mukaan, joten ota yhteyttä ja kysy tarkempi tarjous!

Osaava henkilökuntamme opastaa sinua esimerkiksi harmonisen webinaaritaustan, kodikkaan messuosaston, tyylikkäiden häiden tai näyttävän yrityspäivän puitteiden luomisessa.

Tuoleja rivissä Kultarannan pihalla suihkulähteen ympärillä.

Vuokrakalusteet isoon ja pieneen tapahtumaan

Kauttamme järjestyvät pienten ja isojen tapahtumien vuokrakalusteet – aina pienestä livestriimistä suureen juhlagaalaan! Oli kyseessä istuva illallinen, banketti, seminaari tai kalusteita kaipaava messuosasto, me tuomme paikalle sohvat, tuolit, jakkarat ja muut istuimet tapahtumaasi. Olemme täyden palvelun talo, joten saat myös valo- ja äänitekniikan sekä ohjelmaa näyttävät screenit saman katon alta.

Teemaan sopivat somisteet ja koristeet viimeistelevät juhlasi ilmeen! Jos kaipaat tilaisuuteesi jotain erikoisempaa sisustusta, kuten pimeässä hohtavia glow-sohvia ja -pöytiä, kysy osaavalta henkilökunnaltamme vinkkejä!

Järjestä tapahtumasi turvallisesti

Järjestämme tilaisuudet tapahtumaturvallisuudesta tinkimättä! Kalusteiden sijoittelulla pystymme ohjaamaan ihmisiä liikkumaan tapahtumassasi turvallisesti ja turvavälejä noudattaen. Meiltä saat lisäksi vuokrattua käsidesiautomaatteja, kulunohjaimia ja sermejä.